Die onvoltooide getuienistaak van die kerk in die Kaapse Skiereiland - Koegelenberg, J. G. E.(Johannes Gideon Engelbrecht),1959-; University of Pretoria.Institute for Missiological Research (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1984.