Die opstel, toepassing en evaluering van 'n hulpverleningsprogram vir onderpresteerders in die gewone akademiese hoerskool - Hattingh, Diederik Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1985.