Die potensiaal van die in vitro-voorttelling van Meloidogyne-spesies deur die gebruikmaking van weefselkultuur-tegnieke - Van Mieghem, Antoinette Paula (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Opsomming in Engels.