Die selfkonsep van die intellektueel begaafde kind : 'n empiriese ondersoek - Meintjes, Hester Cecilia (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1985.