Die syllogismus practicus of mysticus : 'n ondersoek na die betekenis van die religieuse ervaring vir die sekerheid van die heil in die Gereformeerde teologie - Goetze, Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1985.