Die uniekheid van die Ou-Testamentiese profetisme met besondere verwysing na buitebybelse profetisme - Tolmie, Donald (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DPhil)--Stellenbosch University, 1985.