'n Beroepsgerigte opleidingsprogram vir adolessente leerders met intellektuele gestremdheid - Lackay, Joaline Merle (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2011)
Thesis (PhD)--University of Stellenbosch, 2011.