Die voorspelling van werksprestasie van produksie-toesighouers in vier Wes-Kaapse klerefabrieke - Hunter, William Fredick Johannes Richard (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Econ.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1985.