Die werwing, keuring en opleiding van onderwysers vir tegniese en beroepsonderwys : 'n vergelykende studie tussen Suid-Afrika en Engeland en Wallis - Els, G.(Gerrit) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1985.