Evaluering van verdeelde stikstofbobemesting op kwaliteitseienskappe van koring - Van Lill, Daneel (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1985.