Internskap as 'n integrale komponent van die professionele opleiding van onderwysers - Stander, R. H.(Rudolph Hendrik) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif(D.Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1985.