Kallusinduksie en in vitro embriogenese met spesiale verwysing na Bougainvillea glabra (Choisy) cv. Tropical rainbow en Hibiscus rosa-sinensis (L.) cv. O'Brian - O'Kennedy, Francois James (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Opsomming in Engels.