Klinies-fisiologiese parameters vir die evaluering van femurnek-frakture - Van Papendorp, D. H.(Dirk Hermanus),1949- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph.D. Med.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1985.