Linker- en regter-hemisferiese funksies van die brein met betrekking tot leer : 'n eksploratiewe ondersoek - Naude, Louis Barend (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1985.