Metropolitaanse biblioteekdienste : 'n teoreties-evaluerende ondersoek met spesiale verwysing na Wes-Kaapland - Brink, S. A.(Sybrand Abraham),1938- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif(D.Phil) -- Universiteit van Stellenbosch, 1985.