Milan Machovec : rehabilitasie of revisie van Marx? : 'n ondersoek na Machovec se herinterpretasie van Karl Marx se filosofie - Rossouw, G. J.(Gedeon Josua),1958- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1985.