n Analise van die ideologie van die Suid-Afrikaanse Kommunistiese Party, 1950-1984 - Kotze, Dirk JacobusIIII (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1985.