n Benadering tot aanvangsonderrig in klavier met verwysing na die pre-primere, primere en sekondere stadia - Van Hoogland, Marijke (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Mus.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1985.