n Evaluatiewe studie van groepsorg en maatskaplike groepwerk ten opsigte van bejaardes binne inrigtingsverband - Theron, Martha B. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MSocialWork) -- Universiteit van Stellenbosch, 1985.