n Histories-ekonomiese oorsig van padontwikkeling in Wes-Kaapland, 1652-1858 - Liebenberg, Hendrika Albertina (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1985.