n Ondersoek na karakterisering as sentrale struktuurelement in die verhaalkuns van Hennie Aucamp [Microfiche] - White, Cornelius Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Mikroreproduksie van oorspronklike proefskrif.