n Vergelyking tussen die uitskeiding van Tc-99m pertegnetaat en I-131 jodied deur die maag van die Chacma bobbejaan - Ellmann, Annare (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. in Geneesk. Wet.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1985.