Onderhoudvoering as hulpmiddel in die multidissiplinere hulpverleningsprogram aan leerlinge in kinderwetskole - Malan, M. E.(Maria Eva) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1985.