Prediking as medium van verandering : 'n teologiese evaluasie van die gegewens van 'n RGN-ondersoek in verband hiermee - Smit, Daniel Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1985.