Program vir praktykopleiding van vierdejaar maatskaplikewerk-studente met spesiale verwysing na praktykskolingseenhede van die Hugenote Kollege - Knoetze, Miriam Magritha (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1985.