Prostitusie : prostitusie as maatskaplik-patologiese verskynsel in Kaapstad met die klem op die hantering daarvan deur die maatskaplike werker en belanghebbende instansies - Visser, Aletta Dorothea Maria (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1985.