Simboliek in die verhale van Dolf van Niekerk : 'n ontleding van Die son struikel, Bitterbosse, Skepsels, Die maagd en Kort lewe van 'n reisiger - Swart, Amanda (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1986.