Uretrastriktuurvorming en die hantering daarvan in die man met spesiale verwysing na die probleem soos gesien in die Wes-Kaap - De Kock, M. L. S.(Marthinus Lourens Smith) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1985.