Werwing van Blanke verpleegkundiges deur die Kaapse Provinsiale Administrasie - Rheeder, Anna Marie (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. P. A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1985.