Administrasie as basiese komponent in die funksionering van die vrywillige welsynsorganisasie - Cronje, Johannes I.(Johannes Isak) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D.Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1986.