Aspekte van die voortgesette professionele ontwikkeling van die onderwyser in die primere skool met besondere verwysing na die rol van 'n Kaaplandse onderwyserskolleges - Hoek, Albert Johan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1986.