Aspekte van die vraagstuk van staatsbestedingsprioriteite met spesiale verwysing na die Republiek van Suid-Afrika : 'n funksioneel-ekonomiese ondersoek - Calitz, Estian (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1986.