Die aangenome kind met spesiale verwysing na voorgeboortelike en nageboortelike (gesins-)faktore wat sy ontwikkeling en aanpassing beinvloed - Schreuder, Gerard Andre (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif(M.Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1986.