Die bepaling van die fluoriedkonsentrasie in drinkwater in Suid-Afrika en die moontlike voorkoms van variasies in die fluoriedkonsentrasie - Dreyer, A. G.(Andre Gordon) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Sc. in Tandheelk. Wet.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1986.