Die bruikbaarheid van die senior Suid-Afrikaanse Individuele Skaal vir die evaluering van Blanke Afrikaanssprekende, hardhorende kinders - Badenhorst, Frans Hendrik (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Microreproduction of original thesis.