Die doeltreffendheid as kariesvoorkomingsmaatreel van 'n 0,2 persent en 'n 0,5 persent neutrale natriumfluoried-mondspoelmiddel [Microfiche] - Van Wyk, Irma (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Mikroreproduksie van oorspronklike proefskrif.