Die effektiewe wisselwerking in die Of-1p-skil en mengverhoudings in 51V - Van der Merwe, M. G.(Mynhardt Gerhardus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1986.