Die evaluasie van verskillende modelle vir spektrum-analises veral met toepassing op skeepsgeraas - Bester, T. G (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1986.