Die evaluering van onderwysers onder die Kaaplandse Onderwysdepartement met besondere verwysing na bevorderbaarheid - Le Roux, P. J.(Pieter Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D.Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1986.