Die familie- en kultuurgeskiedenis van Jacobus Louw (1680-1713) se tak van die Louw-familie tot met die einde van die 19de eeu - Louw, Johannes Pieter (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 1986.