Die invloed van groepterapie op groepkohesie, selfontsluiting en die selfkonsep - Bosman, Jan Petrus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1986.