Die kenteringsfiguur in die poesie van N.P. van Wyk Louw : 'n ontleding van tien gedigte uit Van Wyk Louw se oeuvre - Woest, Nicoline (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1986.