Die kongruering van leerstyle en onderrigstrategiee in tersiere onderwys - Visser, E. M.(Elizabeth Mellie) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph.D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1986.