Die ontwikkeling van 'n bestuurshandleiding vir die voorkoming en hantering van stakings - Louw, T. E.(Tertius Everhardus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.P.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1986.