Die ontwikkeling van 'n rekenaarondersteunde studievoorligtingprogram - Van Schoor, W. A.(Willem Adriaan),1948- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D.Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1986.