Die realisering van indiensnemingskodes in personeelbeleid en -praktyke en die relevansie daarvan binne die huidige Suid-Afrikaanse arbeidsverhoudingeveld - Van der Merwe, Yvonne Estelle (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1986.