Die rol en funksie van die Alkoholveilingheidskool in die bekamping van dronkbestuur in die Kaapse Skiereiland - Louw, Anna J (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch,1986.