Die rol en invloed van stakings in Suid-Afrika en 'n internasionale vergelyking daarvan - Van Zyl, Izak Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph.D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1986.