Die rol van die geneeskundige maatskaplike werker met betrekking tot die toepassing van artikel 3 (1) (b) van die Wet op Vrugafdrywing en Sterilisasie, no. 2 van 1975, soos gewysig - Marais, Anita (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Mikroreproduksie van oorspronklike tesis.