Die rol van die geneeskundige maatskaplike werker met betrekking tot die toepassing van artikel 3(1)(b) van die Wet op Vrugafdrywing en Sterilisasie; no 2 van 1975, soos gewysig - Marais, Anita (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1986.